Possible server issues?

Tell us what you think! This forum is here to serve the Cougar hobby, we need your help to make it better.
User avatar
xr7g428
Site Admin
Site Admin
Posts: 4375
Joined: 23 Dec 2010, 21:02
Location: Cave Creek, AZ
Contact:

Possible server issues?

#1

Post by xr7g428 » 03 Feb 2014, 12:21

We are looking at the problem over the weekend and trying to localize it. If any one that has had problems can give us their IP numerical address, (PM it please!) or send it to me at billb AT classiccougarcomminity DOT com
Bill Basore, Editor / Publisher
Legendary Cougar Magazine
Currently in the Cat House
'67 XR7 GT 390 4 speed, AC, AM FM, Lime Frost Green
'68 XR7-G 428CJ C6, Tilt-Away, AM, Black Cherry
'68 XR7-G 390 4 speed, Sunroof, Cardinal Red
'68 XR7 GT-E 427 C6 AM Cardinal Red
'68 XR7 resto mod 351W, soon to be AOD, Black Cherry

User avatar
CatVert68
Registered Member
Posts: 1246
Joined: 18 Jan 2011, 20:09
Location: Central MA
Contact:

Re: Possible server issues?

#2

Post by CatVert68 » 03 Feb 2014, 12:32

Bill, I was having the problem but it seems to be working well now. I had the problem at home, at the store, and here at the corporate office this morning. Right at the moment it's working great.
======
CCOA Member 8302

1968 Cougar XR-7 GT, Madras Blue & Parchment w/ Parchment vinyl top
1969 Corvette L-48 4-speed LeMans Blue over Bright Blue

User avatar
xr7g428
Site Admin
Site Admin
Posts: 4375
Joined: 23 Dec 2010, 21:02
Location: Cave Creek, AZ
Contact:

Re: Possible server issues?

#3

Post by xr7g428 » 03 Feb 2014, 15:04

We have reviewed the error logs and find nothing... Very frustrating. We did have some issues with DOS flood attacks but we have since implemented some server-level fixes to deal with the problem. If you or Leon have any insight, It would be appreciated.
Bill Basore, Editor / Publisher
Legendary Cougar Magazine
Currently in the Cat House
'67 XR7 GT 390 4 speed, AC, AM FM, Lime Frost Green
'68 XR7-G 428CJ C6, Tilt-Away, AM, Black Cherry
'68 XR7-G 390 4 speed, Sunroof, Cardinal Red
'68 XR7 GT-E 427 C6 AM Cardinal Red
'68 XR7 resto mod 351W, soon to be AOD, Black Cherry

User avatar
leonbray
Supporting Member
Supporting Member
Posts: 973
Joined: 19 Jan 2011, 00:01
Location: Brisbane, Australia

Re: Possible server issues?

#4

Post by leonbray » 04 Feb 2014, 02:51

i didn't have any problem on your site but I had an issue on another US based site. I think one of the ISP gateways was playing up
Designed to be driven

User avatar
G68
Registered Member
Posts: 901
Joined: 25 Dec 2011, 07:54
Location: O'Fallon, Missouri

Re: Possible server issues?

#5

Post by G68 » 04 Feb 2014, 11:57

I have not been able to post anything for several days...let's see if this one works.
"I feel more like I do now than I did yesterday"

1968 Cougar 289 4V
2018 F-150 XLT Sport 5.0L Coyote
2004 F-150 Lariat 4x4 5.4 L
2017 Mustang (Sally) 2.3L 310 HP EcoBoost

User avatar
G68
Registered Member
Posts: 901
Joined: 25 Dec 2011, 07:54
Location: O'Fallon, Missouri

Re: Possible server issues?

#6

Post by G68 » 04 Feb 2014, 11:57

G68 wrote:I have not been able to post anything for several days...let's see if this one works.
OK good...I'll try from home tonight!
"I feel more like I do now than I did yesterday"

1968 Cougar 289 4V
2018 F-150 XLT Sport 5.0L Coyote
2004 F-150 Lariat 4x4 5.4 L
2017 Mustang (Sally) 2.3L 310 HP EcoBoost

User avatar
70 Cougar
Registered Member
Posts: 513
Joined: 29 Apr 2012, 03:01
Location: Vancouver, BC

Re: Possible server issues?

#7

Post by 70 Cougar » 04 Feb 2014, 12:49

I haven't had any problems posting from here in Vancouver Canada...
- Steve O

1970 Mercury Cougar
2004 SVT Cobra

User avatar
70 Cougar
Registered Member
Posts: 513
Joined: 29 Apr 2012, 03:01
Location: Vancouver, BC

Re: Possible server issues?

#8

Post by 70 Cougar » 04 Feb 2014, 13:24

I spoke to soon. Made the above post then right after wasn't able to access the site for about 30 minutes but could access the site from my cell...
- Steve O

1970 Mercury Cougar
2004 SVT Cobra

User avatar
xr7g428
Site Admin
Site Admin
Posts: 4375
Joined: 23 Dec 2010, 21:02
Location: Cave Creek, AZ
Contact:

Re: Possible server issues?

#9

Post by xr7g428 » 04 Feb 2014, 13:49

It looks like the problem is in between our site and at least some of the routes between users and our server. It seems to be working better from the south than the north. We are not finding errors on the server that indicate problems. We are going to continue to try to sort this out to the degree we can do anything about it.
Bill Basore, Editor / Publisher
Legendary Cougar Magazine
Currently in the Cat House
'67 XR7 GT 390 4 speed, AC, AM FM, Lime Frost Green
'68 XR7-G 428CJ C6, Tilt-Away, AM, Black Cherry
'68 XR7-G 390 4 speed, Sunroof, Cardinal Red
'68 XR7 GT-E 427 C6 AM Cardinal Red
'68 XR7 resto mod 351W, soon to be AOD, Black Cherry

User avatar
mo2872
Registered Member
Posts: 3202
Joined: 02 Jun 2011, 18:59
Location: Collinsville, Ok
Contact:

Re: Possible server issues?

#10

Post by mo2872 » 04 Feb 2014, 13:56

For more troubleshooting, Bill.....I can post text on threads, but trying to upload attachments sends me to "IE cannot display the page", or some such message.
T3
Yup, that guy, the hooligan.

Somewhere out there is a tree, tirelessly producing oxygen so you can breathe. I think you owe it an apology.

Post Reply